menu
17/04/2020

Jadelta singlellinen modernia poppia itämaisilla vaikutteilla

Rovaniemeläinen Jade julkaisi tänään uuden singlen Maailmanloppu. Se jatkaa sitä monikulttuurista matkaa, jonka Jaden debyyttisingle Piirrä kartta minuun aloitti. Ensisinglessä olivat läsnä Jaden juuret, Lapin mystiikkaa ja pohjoisten maisemien inspiroimia soundielementtejä. Maailmanloppu on puolestaan tarttuva ja moderni pop-kappale itämaisilla vaikutteilla maustettuna.

Maailmanloppu_Singlekansi-12x12cm-300x300.jpg

Paljon maailmaa kolunneella Jadella on löytöretkeilijän sielu ja hän ammentaa matkoistaan biiseihinsä.

”Tämän toisen singlen kanssa lähdetään Aasian suuntaan, ja tarkemmin sanottuna Intiaan, joka on mulle valtavan tärkeä maa. Halusin ehdottomasti ottaa joitain itämaisia soundielementtejä mun ekojen biisien joukkoon”, Jade kertoo.

Maailmanloppu on tarina ihmisestä, joka on yksin raskaiden tunteidensa kanssa ja tuntee olevansa umpikujassa.

Jade haluaa muistuttaa, että sieltä umpikujastakin on aina kuitenkin tie ulos: ”Tällä biisillä haluan sanoa sille, joka on just nyt maailmanloppunsa keskellä, että hän pääsee sieltä pois. Pitää vaan odottaa vähän, että sumu hälvenee”.

Jade-taiteilijanimen takana on useille artisteille biisejä kirjoittanut Annika Tello. Hän säveltää ja sanoittaa yleensä itse Jaden kappaleet, mutta Maailmanloppu syntyi yhteistyössä Antti Kleemolan ja Sami Anttilan kanssa. Sävellys on lähtöisin Antin ja Samin kynästä ja teksti Annikan.

 

Maailmanloppu Spotifyssa ja audiovideo YouTubessa.

Jade Facebookissa.
Jade YouTube-kanava.
Jade Instagramissa.

Kuva: Jaakko Tastula

Kirjoittanut: Presshopper 
Alkuperäinen artikkeli: http://www.presshopper.fi/2020/04/17/jadelta-singlellinen-modernia-poppia-itamaisilla-vaikutteilla/

Lue Desibelin singlearvio täältä: http://www.desibeli.net/juttu/3295

 

Kaikki uutiset

fb_white.svg

@jademagia

 

 

ig_white.svg

@jademagiamusic