menu

MANAGEROINTIPALVELUT

Managerointipalvelumme on suunnattu niin nouseville artisteille ja bändeille kuin jo musiikkialalla jalansijaa saavuttaneille. Toimimme kotimaisilla ja kansainvälisillä musiikkimarkkinoilla.

Käytössämme on laaja musiikkialan verkosto, ja tiimiimme kuuluu lahjakkaita tekijöitä eri osa-alueilta.

 

MANAGEROINTI

Managerointi tarkoittaa artistin tai bändin uran kokonaisvaltaista tukemista ja eteenpäin viemistä. Se on laajamittaista yhteistyötä, jota tehdään usein vuosien aikajanalla. Managerointiin kuuluu käytännössä kaikkien artistin tai bändin uraan liittyvien asioiden hallinnointia sopimuskauden aikana.

Jademagia Music auttaa urakehityksessä, sopimuskoukeroissa, brändäyksessä, strategioissa, taloudessa, kansainvälistymisessä, musiikkialan yhteistyöverkostoissa ja sponsoriyhteistyössä.

Jademagia Musicin Annika Tello on suorittanut Arcadassa kulttuurialan ja liiketoiminnan jatko-opinnot ja erikoistunut musiikkimanageriksi vuonna 2017. Tello on Music Manager´s Forum Finlandin jäsen.

Tällä hetkellä manageroimme: 6G + Managerikonsultoinnissa useita bändejä ja artisteja

OTA YHTEYTTÄ

 

 

MANAGERIKONSULTOINTI

Kaikille avoin täsmäpalvelu!

Pitkän tähtäimen yhteistyön lisäksi tarjoamme artisteille, bändeille ja ammattimaisiksi artisteiksi aikoville managerikonsultointia: tehokasta täsmäohjausta managerin näkökulmasta.

Managerikonsultointien aikana käsittelemme asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan esimerkiksi brändäystä, urakehitystä, promootiota, kansainvälistymistä, julkaisu- ja jakeluyhtiöiden kartoittamista ja musiikkialan kontakteja. Konsultoinnissa käydään läpi samanlaisia asioita kuin varsinaisessa manageroinnissa, mutta konsultointi on aikataulujen suhteen rajattu, kertaluontoisesti laskutettava täsmäpalvelu.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

MANAGERIKONSULTOINTI

MINI

KESTO 5 H
TOTEUTUS SKYPE / 
KASVOTUSTEN ROVANIEMELLÄ

Nykytilanne
Tavoiteanalyysi
Verkostojen kartoitus
6 kk toimintasuunnitelma

HINTA 
590 € + ALV 

OTA YHTEYTTÄ

MANAGERIKONSULTOINTI

PRO

KESTO 8 H + ETÄTYÖSKENTELY
TOTEUTUS SKYPE / 
KASVOTUSTEN ROVANIEMELLÄ

Ennakkomateriaalit
Laaja tavoiteanalyysi
Verkostot ja yhtistyökumppanit
6 kk ja 1 v toimintasuunnitelmat

HINTA 
990 € + ALV 

OTA YHTEYTTÄ

 

 

 

fb_white.svg

@jademagia

 

 

ig_white.svg

@jademagiamusic