menu

MANAGEROINTIPALVELUT

Managerointipalvelumme on suunnattu niin nouseville artisteille ja bändeille kuin jo musiikkialalla jalansijaa saavuttaneille. Toimimme kotimaisilla ja kansainvälisillä musiikkimarkkinoilla.

Käytössämme on laaja musiikkialan verkosto, ja tiimiimme kuuluu lahjakkaita tekijöitä eri osa-alueilta.

 

MANAGEROINTI

Managerointi tarkoittaa artistin tai bändin uran kokonaisvaltaista tukemista ja eteenpäin viemistä. Se on laajamittaista yhteistyötä, jota tehdään usein vuosien aikajanalla. Managerointiin kuuluu käytännössä kaikkien artistin tai bändin uraan liittyvien asioiden hallinnointia sopimuskauden aikana.

Jademagia Music auttaa urakehityksessä, sopimuskoukeroissa, brändäyksessä, strategioissa, taloudessa, kansainvälistymisessä, musiikkialan yhteistyöverkostoissa ja sponsoriyhteistyössä.

Jademagia Musicin Annika Tello on suorittanut Arcadassa kulttuurialan ja liiketoiminnan jatko-opinnot ja erikoistunut musiikkimanageriksi vuonna 2017. Tello on Music Manager´s Forum Finlandin jäsen.

Manageritiimiimme kuuluu myös pitkän linjan muusikko, tuottaja, biisintekijä ja manageri Sampsa Astala. Sampsa Astala on vuoden 2006 Euroviisuvoittaja (Lordin rumpali Kita) jolla on yli 20 vuoden kokemus musiikkialalta. Sampsa tuo managerointipalveluihimme mm. livepuolen, kansainvälisten kiertueiden ja musiikkialan sopimusten erityisosaamista. 

Yhteistyöartistejamme (managerisopimus tai managerikonsultointi) ovat mm.  : 6G  Joonatan Luoto , Peltokurki , Supreme Virtue , Bablo , Freesi 

OTA YHTEYTTÄ

 

Mediatiedotteen kuva_Kuva Jaakko Tastula.JPGwhite_space.pngisompi kuva2 _Sampsa Astala Kuva Tomi Wahlroos.jpg 

Annika Tello / Kuva: Jaakko Tastula                            Sampsa Astala / Kuva: Tomi Wahlroos

 

MANAGERIKONSULTOINTI

Kaikille avoin täsmäpalvelu!

Pitkän tähtäimen yhteistyön lisäksi tarjoamme artisteille, bändeille ja ammattimaisiksi artisteiksi aikoville managerikonsultointia: tehokasta täsmäohjausta managerin näkökulmasta.

Managerikonsultointien aikana käsittelemme asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan esimerkiksi brändäystä, urakehitystä, promootiota, kansainvälistymistä, julkaisu- ja jakeluyhtiöiden kartoittamista ja musiikkialan kontakteja. Konsultoinnissa käydään läpi samanlaisia asioita kuin varsinaisessa manageroinnissa, mutta konsultointi on aikataulujen suhteen rajattu, kertaluontoisesti laskutettava täsmäpalvelu.

Managerikonsultoinnit pidetään joko Skypen / Messengerin kautta tai kasvotusten Rovaniemellä / Helsingissä.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

MANAGERIKONSULTOINTI     

PRO

KESTO 18 H

(Lähitunnit 8h + Etätyöt 10h)

Ennakkomateriaalit
Laaja tavoiteanalyysi
Verkostot ja yhteistyökumppanit
6 kk ja 1 v toimintasuunnitelmat

HINTA 
990 € + ALV 

OTA YHTEYTTÄ

MANAGERIKONSULTOINTI

PRO +

KESTO 30 H

(PRO 18 h + Biisityöt 12 h)

Managerikonsultointi PRO -sisällöt
+
Biisityöskentely 
Sanoitus- tai tekstituotantotyöt 12 h 

HINTA 
1 990 € + ALV

OTA YHTEYTTÄ

 

Lue lisää sanoitus- ja tekstituotantotöistä:https://jademagia.fi/palvelut/laulu-ja-tekstituotannot

 

 

 

fb_white.svg

@jademagia

 

 

ig_white.svg

@jademagiamusic