menu
Tekstituotanto

"Annikan kanssa asiat menee maaliin. Yksi Suomen parhaita alallaan ja erityisesti tekstien hionnassa oikea kultakimpale. Vahva suositus!"

Antti Kleemola
Laulaja / lauluntekijä

 

"Annikalle kiitos teksteistä….Sinä pääsit paremmin mun pään sisään ja kirjoitit mun tunteet paperille, paremmin kuin minä itse."

Stina Girs
Laulaja / lauluntekijä

 

"Sun kanssa aina homma toimii, lainit ja ajatukset putoilee musikaalisesti. Ja osaat myös viedä muiden juttuja maaliin, joka on omalla tavallaan vielä vaikeampaa."

Jonas Olsson
Musiikkituottaja

 

"Annikalla on upea taito haistaa tunnelmia jo melodian pätkästä, ja kiinnittää sanat siihen niin että kokonaisuus on todella kuin yksi teos. Annoin erääseen itselleni tärkeään kappaleeseen sanoituskapulan Annikalle, ja suhteellisen vapaat kädet. Lopputulos on hieno ja sen tunnelma käsin kosketeltavissa! Kiitos :)"

Tuuli Okkonen
Laulaja / lauluntekijä

 

"Annika on tekstisparraajana lempeä mutta luja. Oon vuosien varrella seurannut Annikan huikeaa kasvutarinaa harrastelijasta raudanlujaksi biisinteon ammattilaiseksi, ja siitä tulee luotto, että hän varmasti osaa auttaa muakin mun tekstien kanssa. Ja kyllä, on todella osannutkin! :P"

Emilia Ex

 

"Kiitos Annika suuresti palautteestasi. Tällaista JUURI kaipasin. Tästä oli todella paljon suorastaan korvaamatonta hyötyä. Olet kyllä ihan huippu ja arvostan todella kuinka tarkkaa ja suurenmoista työtä teet. Toisten teksteissä kyllä tunnistaa kaikki ”turhakkeet” mutta omista ei näe vaikka ne olisi kuinka suuressa roolissa. Osa muutosehdotuksistasi oli heti sellaisia, että ”no niinpä tietenki” mutta kun ei huomaa, niin ei huomaa ;). Tämä oli enemmän kuin tarpeellista. Taitosi antaa palautetta ja HUOMATA asioita tekstissä osoittaa kyllä todellista ammattilaisuutta. Kiitos!"

Veera Maria
Laulaja / lauluntekijä

 

”Annikan kanssa jutellessa teksteistään löytää aina uusia puolia!” 

Markus Ala-Kauhaluoma
Säveltäjä / tuottaja — Palava / Lumottu Apina

 

Tutustu Jademagian tekstituotantopalveluihin täällä.

Co-write

"Jademagia Music ja Annika Tello on ollut korvaamaton apu artistin urani luomisessa. Ennen Annikan co-write -tunteja biisini olivat lähinnä ajatuksen ja pöytälaatikon tasolla olemassa olevia tekstejä, mutta Annikan avulla opin jäsentelemään sanomani, ajatukseni ja tunteeni lauluiksi. Jademagia Musicin kautta olen verkostoitunut musiikkialan ammattilaisiin ja löytänyt biiseilleni timanttisen tuottajan. Lämpimät suosittelut tälle yhteistyölle siis!"

Viivi Josefina
Artisti / laulaja / lauluntekijä

 

"Olen ollut Jademagian co-writing valmennuksessa jo useamman vuoden eikä loppua näy! Annikan kanssa työskentely on helppoa ja luotan häneen ja hänen ammattitaitoonsa täysin. Puhumme samaa kieltä; muutamasta lauseesta hän löytää sanomani ytimen ja auttaa pukemaan sen sanoiksi paremmin torppaamatta kuitenkaan omia ideoitani, sillä Annika haluaa biisin aina olevan tekijänsä näköinen. Voin todella lämpimästi seisoa tämän naisen takana ja suositella kaikkia Jademagian palveluita ihan kenelle tahansa musiikin luomisesta kiinnostuneille."

ASSI
Laulaja / lauluntekijä / ASMR-artisti

 

”Annikan ohjeistuksella sain tekstini solmukohdat auki ja nerokkaan neuvon miten jatkossa toimia kun takkuja ilmenee. Jademagia Music toi tekstissäni esiin uusia näkökulmia ja rohkaisi minua sanoittajana todella paljon. Kiitos kaunis Annikalle!”

Sanna Ruokonen
Lauluntekijä

 

"Sain Annikalta kaipaamaani ammatillista näkemystä sanoitusten muokkaamiseen / viimeistelyyn, mistä koen olevan paljon hyötyä itselleni laulutekstejä kirjoittaessa. Tapaaminen oli voimaannuttava! Suuret kiitokset!"

Johanna Lehtonen

 

Yhteistyökumppanit

"Annika [& Jademagia Music] on mahtava yhteistyökumppani, jonka pitkän linjan kokemus ja laaja tietämys musiikkialasta tuovat lisäarvoa kenen tahansa musiikkialalla työskentelevän ihmisen tekemiseen."

Timo Ruokola
Ruokosound

 

"Annika on itse kulkenut kivisen tien ja raivannut tiensä ammattisanoittajaksi. Hän tuntee musiikkialan koukerot ja osaa konkreettisesti neuvoa ja ohjata aloittelevia lauluntekijöitä. Suomen Musiikintekijät ry:n edustajana Annika on antanut lauluntekijöille ja musiikin tekemisestä kiinnostuneille hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön opastusta."

Aku Toivonen
Toiminnanjohtaja – Suomen Musiikintekijät ry.

 

"Sun kanssa aina homma toimii, lainit ja ajatukset putoilee musikaalisesti. Ja osaat myös viedä muiden juttuja maaliin, joka on omalla tavallaan vielä vaikeampaa."

Jonas Olsson
Musiikkituottaja

 

"Annikalla on poikkeuksellista herkkyyttä ymmärtää ihmisyyden ja ihmiselämän nyansseja. Se on tärkeä taito laulujen kirjoittamisessa. Tämä yhdistettynä heittäytymiskykyyn ja periksiantamattomuuteen tuottavat tulosta, jota täytyy pysähtyä kuuntelemaan."

Tommi E. Virtanen
Laulaja / lauluntekijä

 

"Annika on käynyt opistossamme HEO:ssa kertomassa lauluntekijälinjalaisille työstään sekä klinikoinut opiskelijoiden biisejä. Annika on saanut todella hyvää palautetta rehellisestä lauluntekstittäjän homman kuvaamisestaan sekä tyylistään antaa palautetta ja ehdotuksia."

Johanna Viksten
Sanoittaja / säveltäjä / laulaja – 
HEO:n lauluntekijälinja, Metropolian vieraileva opettaja

 

Aiemmat palvelut: Valmennus / Managerointi / Palautepalvelu

"Jademagia Music ja Annika Tello on ollut korvaamaton apu artistinurani luomisessa. Ennen Annikan co-write -tunteja biisini olivat lähinnä ajatuksen ja pöytälaatikon tasolla olemassa olevia tekstejä mutta Annikan avulla opin jäsentelemään sanomani, ajatukseni ja tunteeni lauluiksi. Jademagia Musicin kautta olen verkostoitunut musiikkialan ammattilaisiin ja löytänyt biiseilleni timanttisen tuottajan. Lämpimät suosittelut tälle yhteistyölle siis!"

Viivi Josefina
Artisti / laulaja / lauluntekijä

 

"Annika on auttanut kokonaisvaltaisesti viemään eteenpäin musiikkiani kohti tavoitteitani. Olen saanut kullanarvoisia neuvoja ja oppinut tarkastelemaan tekstejäni täysin uudesta näkökulmasta. Annika on alansa ammattilainen, suosittelen!"

Max V.
Räppäri / laulaja / lauluntekijä
 

 

"Kiitos Annika näkemyksellisestä ja inspiroivasta valmennuksesta! Sain sekä käytännön vinkkejä valmiisiin teksteihin että myös laajempia suuntaviivoja, joita voi hyödyntää vielä pitkälle."

Hanna J.
Lauluntekijä

 

"Yksilö- ja Co-write tunnit ovat antaneet paljon tukea tekstien tekemiseen. Ilman Jademagia Musicin ja Annikan tukea runomuotoiset tekstini eivät olisi koskaan muuttuneet lauluteksteiksi. Palvelut ovat aina toimineet ajasta ja paikasta riippumatta hyvin Skypen avulla."

Panu
Sanoittaja

 

"Annika on rautainen ammattilainen ja todellinen tsemppari :) ! Palautepalvelu on sanoittajalle loistojuttu… Suosittelen :) !"

Johanna Lehto
Sanoittaja / lauluntekijä

 

"WAU! Todella rahansa väärtti! Toistan vielä WAU! Upeaa että joku tekee tosissaan työtä eikä vain rahasta markkinoimastaan palvelusta!"

Bruno Lähteenmäki
Säveltäjä / muusikko

 

"Kiitos paljon! Mahtavaa pohdiskelua & kommentointia. Ylitti odotukseni huimasti! Ihanaa että jaksat kannustaa ja silti antaa paljon kehittämiskohteita, joiden kanssa painia. Tästä on paljon apua."

Satu T
Sanoittaja / lauluntekijä

 

"ISO kiitos Annikalle runsaasta ja monipuolisesta palautteesta. Esiin tuli monia ehdottomasti toteutettavia pointteja ennen demolaulua."

Tuija Korhonen
Sanoittaja

 

"Kiitos Annika palautteesta. Oli mahtavaa kun pureuduit niin monelta kantilta biisiin. Tunnelma, teksti, biisin eteenpäin vienti yms ja tosi kannustavaan tyyliin. Sanoit juuri ne asiat joille tarvitsin varmistusta. Omassa päässä ei vain kaikki ole niin selkeää joten kiitos boostista eteenpäin. Hyöty on maksimaalinen ja sainkin heti biisin paljon selkeämmäksi vinkeilläsi. Kiitos."

Jenniina Jähi

Jademagia Music mukana:

Pääset kuulemaan Jademagia Musicin laulu- ja tekstituotantoja tältä soittolistalta: Jademagia Music Laulu- ja tekstituotantoja

 

Alla joitain levynkansia kuluneilta vuosilta

Melodraamaa_Sampsa Astala_kansi.jpg

Sampsa Astala

Melodraamaa

Katriylander-yhteisiiunelmii.jpg

Katri Ylander

Yhteisii unelmii

janne_lääkityskunnossa_web.png

Janne Ordén

Lääkitys kunnossa
Sony Music singlekultalevy

Diandra Dynamiittii Levynkansi.jpg

Diandra

Dynamiittii
Universal Music kultalevy

Piirrä kartta minuun -singlekansi 3000x3000.jpg

Jade

Piirrä kartta minuun
Jademagia Music Oy:n 1. julkaisu

Aloha Chaela single _kansi.jpg

Chaela

Aloha!

16cl sua - Viivi Josefina - Kansikuva.jpg

Viivi Josefina

16 cl sua

Medium Arvet - Maailmanparantajat Kansi.jpg

Medium Arvet

Maailmanparantajat

6G Tarzan ja Jane 2000x2000.png

6G

Tarzan ja Jane

Antti Kleemola - Äiti - Single.png

Antti Kleemola

Äiti

Levynkansi isompi Siellä mun jouluni on - Sampsa Astala 231118.jpg

Sampsa Astala

Siellä mun jouluni on

Viivi Josefina Rakkausnaamari Kansi.jpg

Viivi Josefiina

Rakkausnaamari

heidi pakarinen meitä varten kansi.jpg

Heidi Pakarinen

Meitä varten

Assi Vaaravyöhykkeellä.jpg

ASSI

Vaaravyöhykkeellä

Peppi ja Pan -singlekuva.jpg

ASSI

Peppi ja Pan

Clandestino radioversio kansi.jpg

Aki Samuli

Clandestino

Aki Samuli -Tahdon-levyn kansi isompi.jpg

Aki Samuli

Tahdon

Antti Railio Vieras Maa Levynkansi.jpg

Antti Railio

Vieras maa

Stinagirs-labyrintti Kansi.jpg

Stina Girs

Labyrintti

Susanna Heikki Valoja levyn kansikuva.jpg

Susanna Heikki

Valoja

veera maria älä unohda kansi.jpg

Veera Maria

Älä unohda

ASSI - Näkemiin _ kansikuva.jpg

ASSI

Näkemiin

stina single- sydän sanoo ei.jpg

Stina Girs

Sydän sanoo ei

Levynkansi Maia Hirasawa - Det är som det är.jpg

Maia Hirasawa

Det är som det är

Stina single Mä tahdon tietää mitä rakkaus on.jpg

Stina Girs

Mä tahdon tietää mitä rakkaus on

Suojelusenkeli Ville Nurminen kansi.jpg

Ville Nurminen

Suojelusenkeli

KAIKU - Oona Airola _ Kuva Arsen Sarkisiants.jpg

Oona Airola

Kaiku

Jenni Jaakkola - Siipeni mun Levynkansi.jpg

Jenni Jaakkola

Siipeni mun

Lihamestari Tarmo - Jotain pientä pakettiin Levynkansi.jpg

Lihamestari Tarmo

Jotain pientä pakettiin

Jade kansikuva .jpg

Jade

EP

Veera Maria - Minä Levynkansi.jpg

Veera Maria

Minä

170-Veera-Rakkauden-arkkitehti.jpg

Veera Maria

Rakkauden arkkitehti

fb_white.svg

@jademagia

 

 

ig_white.svg

@jademagiamusic